the shopping cart Kundkorg: 0 Item(s) S.Kr 0.00 | Kassa
Valutor:
 

Sekretesspolicy

A. Hur kan vi skydda din integritet?
Säkerheten för dina personuppgifter är mycket viktigt för oss. Vi säljer aldrig eller hyra ut din personliga information till tredje part under några omständigheter. Vi värdesätter ditt förtroende mycket högt, och kommer att arbeta för att skydda säkerheten och sekretessen för all personlig information du ger oss och kommer endast att använda det som vi har beskrivit i vår sekretesspolicy. Under informations utbyte processen kommer vi göra vårt bästa för att säkerställa säkerheten för din information genom att kryptera informationen ingång med programvaran för säkerhet Socket Layer (SSL). Det är mycket viktigt att förhindra att andra personer obehörig använder ditt lösenord eller in i datorn. Därför bör du försäkra instant utloggning efter att du slutar besöka webbplatsen när du delar samma dator med andra människor.
B. Vilken personlig information om användare som vi samlar in?
Vårt primära mål med att samla in personlig information är att anpassa och förbättra vår service. Vi samla in följande typer av information från våra användare: Information som du lämnar till oss: Vi mottar och sparar information du skriver in på våra webbplatser eller lämnar till oss på andra sätt, till exempel ditt namn, e-postadress och annan information som du lämnar. Du kan välja att förse oss med viss information, men då kanske inte att kunna dra nytta av många av våra speciella funktioner, t.ex. skriva kommentarer på våra webbplatser, skapa en användare eller ta emot e-postvarningar. Den personliga information du lämnar kommer att användas för sådana syften som att svara på dina förfrågningar om vissa produkter och tjänster, anpassa reklamen innehåll du ser och kommunicera.
C. Hur vi använder den information som vi samlar in.

★ Vi kan använda den information vi samlar in till:

☂ Operate, tillhandahålla, förbättra och underhålla webbplatsen

☂ Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shoppingupplevelse

☂ Bättre svara på dina förfrågningar kundservice

☂ Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundservice behov

☂ Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra reklamsyfte

☂ förbättra vår verksamhet

☂ Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner

★ Vi använder cookies för att:

☂ Minns de objekt i din varukorg

☂ känna igen dig när du återvänder till vår hemsida

☂ Förvara ditt användarnamn eller logga in e-post (men inte ditt lösenord) att göra det lättare att logga in

☂ Kontrollera att användare är inloggade

☂ Aktivera dig att använda Express Checkout

☂ Analysera besökarnas beteende Meddelande: Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna på din webbläsare. Men om du blockera dem, kommer du inte att kunna använda alla funktioner på våra webbplatser, inklusive anpassningar egenskaper som hör ihop med att skapa en användarprofil.

D. Ditt medgivande

★ Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.

★ Genom att bli medlem på vår webbplats samtycker du till att dela ett grundbelopp på information med resten av samhället, inklusive användarnamn, läge i staden, profilbild och vissa andra grundläggande uppgifter. För att kunna delta i alla de extra Webbplats funktioner och gemenskap och dela aktiviteter, måste du ändra din integritet inställningen att dela mer information, inklusive alla dina användargenererat innehåll, din profilsida och all din aktivitet på webbplatsen.

tillbaka